Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrlands Län, Kramfors, Ånge, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Västernorrlands län, en sammanfattning av nattens händelser.

Västernorrlands Län, Kramfors, Ånge, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län

En sammanfattning av nattens händelser mellan klockan 22.00-07.00.

22.55 Kramfors, centrum
Stöld genom inbrott i butik. Två yngre killar iakttas när de krossar en ruta och gör inbrott i en butik i centrala Kramfors. Polispatruller skickas till platsen och lyckas gripa den ena killen, som är minderårig. Efter förhör med honom så hävs gripandet, men han är fortfarande misstänkt. Förhör har även hållits med målsägande och vittnen.

00.57 Sollefteå
Mordbrand. Brand på en toalett på ett behandlingshem. Räddningstjänsten kan släcka branden, men meddelar att den var anlagd. Polis åker därför till platsen. En brottsplatsEn anmälan om mordbrand har upprättats.

01.00 Ånge, Kölsillre
Mindre lastbil som kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod. Rådjuret lämnade platsen och en eftersöksjägare kallades ut för att spåra och kontrollera det.

02.24 Sundsvall, Ljustadalen
Stöld genom inbrott. Larm går på en skola och väktare åker dit. Väktaren kontaktar polis då det konstateras att en fönsterruta är trasig och att en dörr är öppen. Det är oklart vad som eventuellt har tillgripits.

04.23 Sundsvall, Matfors
Mindre lastbil som kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod. Rådjuret lämnade platsen och en eftersöksjägare kallades ut för att spåra och kontrollera det.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra