Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrlands Län, Örnsköldsvik, Arnäsvall, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Västernorrlands län, en sammanfattning av nattens händelser.

Västernorrlands Län, Örnsköldsvik, Arnäsvall, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län

En natt med få inkomna händelser mellan klockan 22.00-07.00.

23.00 Trafikolycka vilt, Örnsköldsvik, Arnäsvall E4
Lastbil som kolliderat med fyra rådjur. Ett rådjur ska ha kastats mot en personbil som fick skador på en bakdörr. Två rådjur dog vid kollisionen, medan de andra två klarade sig oskadda enligt den eftersöksjägare som kallades ut för att ta hand om rådjuren. Inga personskador uppstod.

00.27 Narkotikabrott, Sundsvall, Bredsand
En polispatrull stoppar och kontrollerar en bil i vilken det färdas fem personer. En av passagerarna, en man i 20-årsåldern, medförs för kroppsbesiktning (provtagning) misstänkt för ringa narkotikabrott. En anmälan har upprättats.

01.49 Fylleri/LOB, Sundsvall, Inre hamnen
Man omhändertagen för fylleri på Sundsvalls centralstation.

02.43 Brand, Örnsköldsvik, Domsjö
Brand i en villa. Huset är helt övertänt när polis anländer till platsen. En person är skriven på adressen och han förs till Örnsköldsviks sjukhus med ambulans. Frågor kring skadeläget hänvisas till sjukvården. Huset har brunnit ner och platsen kommer att vara avspärrad i väntan på att teknisk undersökning kan utföras.

Mest läst av andra