Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Örnsköldsvik, Sundsvall, Nacksta, Lucksta, Essvik, Ånge, Tirsta, Fränsta, Kvissleby, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:13 Trafikkontroll, Örnsköldsvik: Vid en trafikkontroll på E4 i centrala Örnsköldsvik får tre förare ordningsbot för hastighetsöverträdelse.

23:26 Skadegörelse, Sundsvall: Polispatrull beordras till Nacksta med anledning av ett bråk mellan två personer utomhus. Åverkan har gjorts på ett fönster. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

00:48 Brand, Sundsvall: Larm om villabrand i Lucksta. Polispatrull beordras till platsen. Inget brott misstänks i samband med branden.

01:04 Brand, Sundsvall: Larm om villabrand i Essvik. Polispatrull beordras till platsen. Ingen person uppges ha skadats. Brandorsaken är oklar och platsen spärras av för teknisk undersökning. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

04:36 Viltolycka, Ånge: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på E14 Tirsta/Fränsta. Inga personskador rapporteras.

06:10 Trafikolycka, Sundsvall: Polispatrull beordras till E4, Kvissleby där en lastbil uppges ha delvis kört av vägen. Ingen uppges ha skadats. Olycksplatsen dokumenteras och förhör med föraren hålls. Bärgare tillkallas.
Uppdatering 08:30: Bärgning väntas pågå till 11:00. Trafiken leds om.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2022/januari/12/12-januari-0705-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra