Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Ånge, Säter, Sollefteå, Sundsvall, Norrmalm, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:11 Viltolycka, Ånge: Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 315, Säter. Inga personskador rapporteras.

00:21 Inbrott, Sollefteå: Polisen kontaktas angående ett misstänkt inbrott i en av kommunens lokaler i Sollefteå. Okänd gärningsperson/personer har tagit sig in genom en altandörr. Det är i nuläget oklart vad som/om något är tillgripet. En anmälan gällande stöld genom inbrott är upprättad.

02:23 Drograttfylleri, Sundsvall: Vid stopp och kontroll av en personbil på Norrmalm misstänks föraren, en man i 25-årsåldern, vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Förhör hålls och en anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott (eget bruk) upprättas. Bilnycklarna och mannens körkort omhändertas.

Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra