Karta som med röd fyrkant ramar in Granloholm, Sundsvall, Nacksta, Solberg, Örnsköldsvik, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Granloholm, Sundsvall, Nacksta, Solberg, Örnsköldsvik, Västernorrlands län

Under natten har en person medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

22:13 Skadegörelse, Sundsvall
Polisen beordras till centralstation med anledning av en skadegörelse. Okänd gärningsperson/personer har tagit sönder bland annat skyltar och krossat glas. Personen eller personerna har inte återfunnits. Anmälan gällande skadegörelse upprättas. 

23:48 Skadegörelse, Sundsvall
Polisen beordras till en fritidsgård i Granloholm med anledning av en skadegörelse. Okänd gärningsperson/poersoner har tagit sönder rutor. Ingen person finns kvar när polisen kommer dit. Förhör hålls och anmälan gällande skadegörelse upprättas.

00:13 Stöld, Sundsvall
Polisen beordras till en adress i Sundsvall då uppgifter inkommer om personer som beter sig suspekt intill två bilar varav en kan sättas samman med en butiksstöld i Sundsvall tidigare i veckan. Misstänkt stöldgods påträffas. Två personer, två män, grips misstänkta för stöld. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla dem. 

00:45 Drograttfylleri, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Nacksta. Föraren medtas för provtagning och förhör efter misstanke om narkotikapåverkan. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk samt även gällande olovlig körning då föraren saknar behörighet att köra. 

Övrigt: En viltolycka har inrapporterats till polisens ledningscentral, den inträffade i Solberg, Örnsköldsvik. Inga personskador har rapporterats. 

Mest läst av andra