Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Sollefteå, Härnösand, Älandsbro, Sundsvall, Bredsand, Västernorrlands län

En person har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:28 Viltolycka, Sollefteå: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med tre renar på väg 335, cirka fem kilometer norr om Gålsjöbruk. Inga personskador rapporteras.

03:15 Misshandel, Sollefteå: Polispatrull beordras till en adress i Sollefteå med anledning av ett bråk. Polisen håller förhör på platsen. En person som uppges ha klämt en hand i en dörr förs till sjukvård. Två anmälningar gällande misshandel upprättas.

03:28 Viltolycka, Härnösand: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en älg på väg 724, Älandsbro. Inga personskador rapporteras.

04:55 Inbrott, Sundsvall: Polispatruller beordras till Bredsand med anledning av ett misstänkt pågående inbrott i ett garage. Två män i 20-årsåldern anträffas i området och även misstänkt stöldgods påträffas i närheten. Männen grips. Förhör med männen kommer att hållas under dagen.

Rättelse: De gripna är i 30-årsåldern.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke samt hanterat ärenden kopplade till psykisk ohälsa.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra