Karta som med röd fyrkant ramar in Kramfors, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser i länet

Kramfors, Västernorrlands län

22:40 - Skadegörelse genom brand. Centrala Kramfors

Polis kallas till en brand i en container. Polis genomför utredningsåtgärder där bland annat uppgifterna kring att en person setts vid platsen kontrolleras. Polis upprättar också en anmälan. 

02:03 - Lugnt i länet

02:19 - Narkotikabrott. Ånge

Polis kontrollerar en man i Ånge. Vid kontrollen uppstår misstanke om att mannen hanterar narkotika. Mannen grips för narkotikabrott och förs till polisstationen för förhör och åklagarkontakt.

02:29 - Förargelseväckande beteende. Stenstan, Sundsvall

Polis träffar på en man som urinerat på en offentlig plats. Polis utfärdar ordningsbot.

03:30 - Drograttfylleri. Bosvedjan, Sundsvall

Polis kontrollerar en personbil som kört aggressivt. Vid kontrollen misstänks både föraren och passageraren vara påverkade av narkotika. De medtas till provtagning och föraren blir misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. Passageraren blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk . Polis skriver anmälan gällande dessa brott. Bilens nyckel/nycklar omhändertas enligt polislagens 24 § a för att förhindra fortsatt trafikbrottslighet.

03:57 - Stöld i butik. Kramfors

Polis kallas till en butik med anledning av ett inbrottslarm där en person observerats på övervakningskamera. Polis söker igenom byggnaden och genomför utredningsåtgärder på platsen. Ingen misstänkt person har hittills påträffats.

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra