Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Sollefteå, Ramsele, Sundsvall, Stenstan, Ånge, Näset, Granloholm, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:47 Viltolycka, Sollefteå:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 345, Ramsele. Inga personskador rapporteras.

01:44 Skadegörelse, Sundsvall:
Polispatrull beordras till Stenstan där det uppges ha gjorts åverkan på backspeglar på parkerade bilar. Patrullen upprättar en anmälan gällande skadegörelse.

02:08 Viltolycka, Ånge:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på E14, Näset. Inga personskador rapporteras.

02:35 Misshandel, Sundsvall:
Misshandel av en person utanför en krog i Stenstan. Polispatrull på plats tar upp en anmälan och skjutsar målsäganden till sjukvård för kontroll.

05:34 Skadegörelse, Sundsvall:
Polispatrull beordras till Granloholm med anledning av en misstänkt skadegörelse på en fönsterruta. En anmälan upprättas.

Övrigt:
Nio personer har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri. En av dessa misstänks för våld mot tjänsteman. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även under natten utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Uppdatering klockan 09:18:
Klockan 02:51 inkommer larm om att en moped i ett dike på Haga brinner. Brandorsaken är oklar. Det finns inga uppgifter om att någon kommit till skada i samband med detta.

Polispatrull har under morgonen varit på plats och dokumenterat brandplatsen. En anmälan gällande skadegörelse kommer att upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra