Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Södermalm, Stenstan, Inre Hamnen, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00-07:00.

Sundsvall, Södermalm, Stenstan, Inre Hamnen, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:28 Inbrott, Sundsvall:
Polispatrull beordras till Södermalm med anledning av ett inbrottslarm på en skola. Okänd gärningsperson/personer har tagit sig in och kastat ut saker. Ingen misstänkt gärningsperson påträffas i lokalerna. Det är oklart vad som/om något har stulits. En anmälan upprättas.

03:03 Misshandel, Sundsvall:
Polispatrull i Stenstan uppmärksammar att en man misshandlar en annan person. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer och en anmälan upprättas.

03:17 Misshandel, Sundsvall:
Polispatrull beordras till en snabbmatsrestaurang, Inre hamnen, med anledning av bråk. En man uppges ha slagit en annan. En anmälan gällande misshandel upprättas.

Det finns inga uppgifter om att någon behövt föras till vård i samband med händelsen.

Övrigt:
Fyra personer har, utöver ovanstående, omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra