Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Härnösand, Gådeåstaden, Sundsvall, Matfors, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:34 Drograttfylleri, Härnösand:
Vid kontroll misstänks en bilförare i Gådeåstaden vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. I bilen påträffas ett slagträ som tas i beslag. Förhör hålls.

En anmälan gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott (bruk) samt brott mot knivlagen upprättas. Mannens körkort och bilnycklarna omhändertas.

Även en passagerare, en man, misstänks för narkotikabrott.

00:12 Våldsamt motstånd, Sundsvall:
Polispatrull beordras till en bensinmack med anledning av ett misstänkt pågående inbrott. En berusad man påträffas på platsen. Han omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. I samband med detta misstänks mannen för våldsamt motstånd. En anmälan upprättas.

03:56 Drograttfylleri, Sundsvall:
Vid stopp och kontroll av en personbil på E14, Matfors, misstänks föraren, en man, vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Mannen saknar behörighet att köra bil.

En anmälan gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott (bruk) samt olovlig körning upprättas.

Övrigt:
En person har, utöver ovanstående, omhändertagits för fylleri.

Polisen har även under natten utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra