Karta som med röd fyrkant ramar in Härnösand, Bondsjöstaden, Sundsvall, Ankarsvik, Indal, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00.

Härnösand, Bondsjöstaden, Sundsvall, Ankarsvik, Indal, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:06 Bråk, Härnösand:
Polispatrull beordras till en matbutik, Bondsjöstaden, med anledning av ett bråk/slagsmål mellan två personer. En anmälan gällande misshandel och en motanmälan gällande ofredande upprättas.

En av personerna omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Personen uppges ha varit hotfull mot en väktare på platsen och misstänks även för hot mot tjänsteman.

03:19 Viltolycka, Sundsvall:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en mindre lastbil och ett rådjur i Ankarsvik. Det finns inga uppgifter om personskador.

05:59 Viltolycka, Sundsvall:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på riksväg 86, Indal. Inga personskador rapporteras.

Övrigt:
Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Uppdatering 10:07:

02:51 Drograttfylleri, Timrå:
När polispatrull ska stoppa och kontrollera en bil på E4 kör föraren från platsen. Efter ett förföljande stannar bilen i Bergeforsen och föraren, en man, försöker springa från platsen. Han stoppas av patrull och då han misstänks vara påverkad av narkotika får han följa med för provtagning.

Mannen har inte behörighet att köra bil.

En anmälan gällande grovt drograttfylleri, ringa narkotikabrott (bruk), vårdslöshet i trafik samt grov olovlig körning upprättas.

Mest läst av andra