Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Ett urval av nattens polisverksamhet. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Örnsköldsvik, Sundsvall, Bergsåkers Skola, Västernorrlands län

22:04 Drograttfylleri, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Örnsköldsvik. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning. Anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

23:20 Rattfylleri, Sundsvall
I samband med att polisen gör ett fordonsstopp vid sjukhuset i Sundsvall springer den misstänkte föraren från platsen. Polis får tag på personen, som blåser positivt i sållningsinstrumentet och därmed misstänks för rattfylleri. Anmälan upprättas. 

00:28 Inbrott, Sundsvall
Polisen beordras till Bergsåkers skola med anledning av att en inbrottslarm har utlösts. Polisen kan konstatera att okänd gärningsperson har tagit sig in. Det är oklart om något har tillgripits. Polisen utfört en brottsplatsundersökning och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra