Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Ett urval av nattens polisverksamhet. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Sundsvall, Härnösand, Timrå, Örnsköldsvik, Västernorrlands län

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:46 Skadegörelse, Sundsvall
Polis beordras till en adress i Sundsvall med anledning av uppgifter om att det har kastats sten mot ett fönster. Vittnesförhör hålls och anmälan om skadegörelse tas upp. Det finns ingen misstänkt.

00:47 Stöld/inbrott, Härnösand
Polis beordras till en adress i Härnösand med anledning av larm om inbrott. En man, som är i 35-årsåldern, anträffas då han kommer ut ur en byggnad med misstänkt stöldgods. Han grips och åklagare beslutar därefter om att anhålla honom.

01:05 Skadegörelse genom brand, Timrå
Polis beordras till en bilbrand i Timrå. Räddningstjänsten släcker branden. Förhör hålls med vittnen och bilägare och en anmälan gällande grov skadegörelse genom brand.

04:00 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Örnsköldsvik. Föraren, en kvinna i 45-årsåldern, misstänks vara påverkad av alkohol och provtagning utförs. Förhör hålls och anmälan om grovt rattfylleri ska upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra