Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Ett urval av nattens polisverksamhet. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Gålnäs, Örnsköldsvik, Härnösand, Mosjön, Sollefteå, Västernorrlands län

Under natten har tre personer i länet omhändertagits för fylleri. 

Utöver nedanstående ärenden har polisen utfört kontroller av personer och fordon som inte lett till någon brottsmisstanke.

02:40 Trafikolycka, Örnsköldsvik
Polisen larmas om en singelolycka med personbil E4 norrgående Gålnäs, Örnsköldsvik. Två personer är inblandade i olyckan, bägge förs med ambulans till sjukvård. Skadeläget är oklart. Polisen har varit på plats. Bilen måste flyttas då den står trafikfarligt till. Olycksorsaken ska utredas. 

05:25 Stöld, Härnösand
Polisen beordras till en adress i Härnösand med anledning av en misstänkt pågående dieselstöld. Personer har försökt stjäla bränsle men ska ha blivit avbrutna och lämnat godset. Polisen har varit på plats och hållit förhör samt dokumenterat. De misstänkta fanns inte kvar på platsen. Anmälan gällande stöld upprättas.

Övrigt: Under natten har en viltolycka inrapporterats till polisens ledningscentral, den skedde på riksväg 90 Mosjön, Sollefteå. Inga personskador uppstod. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra