Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Ett urval av nattens polisverksamhet. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Stenstan, Sundsvall, Sollefteå, Västernorrlands län

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:11 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan i Sundsvall med anledning av bråk på en uteservering. Förhör hålls med vittnen och en anmälan gällande misshandel ska upprättas.

22:38 Misshandel, Sollefteå
Polis beordras till en adress i Sollefteå efter samtal om att en person blivit slagen. Ingen misstänkt är kvar på plats. En anmälan ska upprättas gällande misshandel.

23:16 Våld/hot mot tjänsteman, Sundsvall
Samtal inkommer om att en person på ett tåg vägrat betala samt har slagit en personal. Polis beordras till Sundsvall centralstation där en misstänkt man anträffas. Mannen tas med för förhör och en anmälan gällande hot och våld mot tjänsteman, ringa bedrägeri samt narkotikabrott, innehav, ska upprättas. Efter förhör frisläpps mannen.

00:59 Trafikbrott, Sundsvall
En ordningsbot (böter) utfärdas i Stenstan i Sundsvall med anledning av otillåtet antal passagerare på en elsparkcykel.

01:50 Ofredande/förargelse, Sundsvall
I Stenstan, Sundsvall, utfärdas två ordningsböter på grund av offentlig urinering.

03:50 Stöld, Sundsvall
Polis beordras ut med anledning av misstänkt dieselstöld från en verkstad i Sundsvall. Ingen misstänkt anträffas. Diesel saknas och bilar har utsatts för skadegörelse. Anmälan ska upprättas gällande stöld och skadegörelse.

Mest läst av andra