Karta som med röd fyrkant ramar in Gådeåstaden, Sundsbruk, Inre Hamnen, Sundsvall, Skönsberg, Bredsand, Myre, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Gådeåstaden, Sundsbruk, Inre Hamnen, Sundsvall, Skönsberg, Bredsand, Myre, Västernorrlands län

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:22 Brand, Härnösand
Polis beordras till en adress i Gådeåstaden med anledning av larm om brand i en byggnad, ett flerfamiljshus. Det har brunnit i en lägenhet. Det är oklart hur branden uppstått och en förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet inleds. Lägenheten är avspärrad för senare undersökning.

22:49 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Sundsbruk med anledning av ett pågående bråk. En man i 45-årsåldern grips. Han misstänks bland annat för att ha misshandlat en man och en kvinna. Den misstänkte mannen kommer att förhöras och åklagare ska besluta om mannen ska anhållas eller inte. 

23:39 Våld/hot mot tjänsteman, Sundsvall
Polis beordras till Inre hamnen i Sundsvall med anledning av en utåtagerande man. Mannen misstänks ha slagit en ordningsvakt och mannen får följa med för förhör. Han släpps därefter. En anmälan gällande våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd ska upprättas.

02:22 Trafikolycka, smitning från, Sundsvall
Uppgifter om en bil som varit med om en trafikolycka i Skönsberg inkommer. Ingen person ska finnas på platsen. Polis beordras dit. Det framkommer att bilen är stulen. En anmälan gällande trafikolycka, smitning, samt tillgrepp av fortskaffningsmedel ska upprättas. Det finns ingen misstänkt för närvarande.

04:32 Stöld, Sundsvall
Polis kontrollerar ett stillastående fordon i närheten av ett vägbygge i Bredsand. Två män, som är i 30-årsåldern, anträffas. De misstänks för stöld från platsen. Männen grips av polis och åklagare ska besluta om de ska anhållas eller inte.

En viltolycka på E4 söder om Myre, Sundsvall kommun, anmäldes till polisen klockan 22:21. Det finns inga rapporter om personskador.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra