Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Sundsvall, Timrå, Sollefteå, Stenstan, Råda, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Örnsköldsvik, Sundsvall, Timrå, Sollefteå, Stenstan, Råda, Västernorrlands län

Klockan 00-07, fem personer har omhändertagits för fylleri och en  person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:15 Trafikbrott, Örnsköldsvik
En ordningsbot (böter) utfärdas till en personbilsförare i Örnsköldsvik på grund av att belysning saknades baktill på fordonet. En flygande besiktning utförs.

00:28 Trafikbrott, Sundsvall
En motorcykel med körförbud stoppas och kontrolleras i Sundsvall. En ordningsbot utfärdas.

01:16 Rattfylleri, Timrå
Polis stoppar och kontrollerar ett fordon i Timrå. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning sker. En anmälan ska upprättas.

02:08 Trafikbrott, Sollefteå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Sollefteå. Misstanke uppstår om olovlig taxiverksamhet och en anmälan ska upprättas. En passagerare i bilen har inte säkerhetsbälte på och en ordningsbot utfärdas. 

03:23 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan med anledning uppgifter om bråk utomhus där flera personer ska vara inblandade, men de ska ha lämnat platsen. Polis håller vittnesförhör och en anmälan ska upprättas. En man förs till sjukvård med ambulans.

Under natten har samtal inkommit från Örnsköldsvik med anledning av att fordon spelar hög musik. Polis åker ut och pratar med förarna. Det uppges råda lugn och god stämning och några lämnar platsen.

Mest läst av andra