Karta som med röd fyrkant ramar in Ljustadalen, Domsjö, Vivsta, Timrå, Örnsköldsvik, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Ljustadalen, Domsjö, Vivsta, Timrå, Örnsköldsvik, Västernorrlands län

Nio personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:34 Brand, Sundsvall
Polis beordras till Ljustadalen med anledning av brand i ett kedjehus. Inledningsvis biträder polis räddningstjänsten. Platsen spärras av för senare undersökning av polisens tekniker. Det är oklart hur branden uppstått och en förundersökning inleds gällande grov mordbrand. Enligt initiala uppgifter har två personer förts till sjukvård. Gällande ärendet så tar polisen tacksamt emot tips och iakttagelser från allmänheten. Ring 114 14 för att lämna information.

01:03 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Domsjö. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utförs. Förhör hålls och anmälan ska upprättas.

02:22 Misshandel, Timrå
Polis beordras till Vivsta i Timrå med anledning av misshandel. Enligt initiala uppgifter har två män blivit misshandlade av en tredje man. Ingen misstänkt anträffas. Anmälan ska upprättas.

03:03 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Örnsköldsvik. Misstanke uppstår om att föraren är påverkad av narkotika och provtagning utförs. Förhör hålls och anmälan ska upprättas.

Mest läst av andra