Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Sundsvall, Västernorrlands län

Klockan 00-07, två personer har omhändertagits för fylleri, varav en överlämnas till anhörig, och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:57 Misshandel, Sundsvall
Samtal inkommer om misshandel i Sundsvalls centrum. Polis åker dit. En man identifieras som målsägande, det finns inga uppgifter initialt om att han behövt uppsöka akutsjukvård. Det finns ingen känd misstänkt inledningsvis. Vittnen identifieras och anmälan gällande misshandel ska upprättas.

03:03 Sexualbrott, Sundsvall
Polis kontaktas av en ordningsvakt på en krog med anledning av sexuellt ofredande. Polis håller förhör med en kvinna och en man samt med vittnen. Mannen, som är i 35-årsåldern, misstänks för sexuellt ofredande samt ringa misshandel. Kvinnan är målsägande. Anmälan ska upprättas.

Under natten grips en man, som är i 40-årsåldern, i Sundsvall, misstänkt för att ha våldtagit en kvinna på ett uteställe. Mannen anhålls därefter av åklagare. Det är tidigt i förundersökningen och polisen vidtar utredningsåtgärder så som förhör och spårsäkring. Mer information finns inte att lämna i nuläget.

Händelsekarta

Laddar karta...