Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Lunde, Inre Hamnen, Stöde, Sundsvall, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Örnsköldsvik, Lunde, Inre Hamnen, Stöde, Sundsvall, Västernorrlands län

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

23:46 Misshandel, Örnsköldsvik
Polisen beordras till en krog i Örnsköldsvik med anledning av en misshandel. Polisen pratar med inblandade. Två män ska ha bråkat med varandra. En anmälan samt en motanmälan om misshandel upprättas. Ingen person är frihetsberövad i ärendet, det finns inte heller någon uppgift om att någon uppsökte sjukvård efter händelsen.

00:27 Olovlig körning, Kramfors
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Lunde. Föraren, en man, saknar behörighet att köra. Anmälan upprättas gällande grov olovlig körning. Bilen tas i beslag enligt TBL7§ (Trafikbrottslagen).

02:33 Misshandel, Sundsvall
Polsien beordras till Inre hamnen med anledning av att uppgifter inkommer om en misshandel. En man uppger att han har blivit misshandlad av en person. Polisen tar upp en anmälan om misshandel. Det finns inga uppgifter om att någon behövde uppsöka sjukvård.

Övrigt: Två viltolyckor har inrapporterats till polisen, en skedde på E14 Stöde, Sundsvall och en i Getingstabodum, Örnsköldsvik. Det finns inga uppgifter om att personskador har uppstått.

Mest läst av andra