Karta som med röd fyrkant ramar in Moliden, Örnsköldsviks Kommun, Ånge, Eskadervägen, Raholmsvägen, Sundsvall, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Moliden, Örnsköldsviks Kommun, Ånge, Eskadervägen, Raholmsvägen, Sundsvall, Västernorrlands län

Under natten har en person omhändertagits för fylleri. En person har också medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

03:59 Trafikolycka, Örnsköldsvik
Polisen larmas om en singelolycka med lastbil i Mo, Moliden, Örnsköldsviks kommun. En lastbil ska ha kört av vägen. Det finns inga uppgifter om att personskador ska ha uppstått. Polisen har varit på plats men har lämnat utan vidare åtgärd. Lastbilen ska ej stå trafikfarligt till, bärgare har beställts.

04:19 Brand, Ånge
Polisen larmas om brand i en villa på en ort utanför Ånge. Polisen har varit på plats för att biträda räddningstjänsten och arbetar fortsatt med ärenden. 

Uppdatering 09:45: En person befaras ha omkommit i samband med branden. Anhöriga till aktuell person har underrättats. 

Polisen har spärrat av brandplatsen och en teknisk undersökning ska utföras. 

Övrigt: En viltolycka har inrapporterats till polisen under natten, den skedde på Eskadervägen/Raholmsvägen på Södra Alnö, Sundsvall. Inga personskador uppstod.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra