Karta som med röd fyrkant ramar in Stenstan, Västermalm, Timrå, Sundsvall, Bjästa, Örnsköldsvik, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Stenstan, Västermalm, Timrå, Sundsvall, Bjästa, Örnsköldsvik, Västernorrlands län

00:36 Drograttfylleri, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Stenstan. Föraren, en man, misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

00:44 Knivlagen, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Västermalm. En kniv anträffas. Anmälan gällande brott mot knivlagen upprättas, den misstänkte är en man i 25-årsåldern.

04:38 Drograttfylleri, Timrå
Polisen stoppar och kontrollerar ett fordon i Timrå. Föraren, en man, misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Övrigt: Två viltolyckor har inrapporterats till polisen under natt och tidig morgon. En inträffade på Norra Alnö, Sundsvall och en i Bjästa, Örnsköldsvik. Inga personskador finns rapporterade.

Mest läst av andra