Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sundsvall, Junsele, Gullvik, Örnsköldsvik, Björnavägen, Sollefteå Kommun, Härnösand, Norra Vägen, Finsta, Västernorrlands län

Sedan midnatt har tre personer i Sundsvall omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om ringa narkotikabrott eget bruk och innehav.

- 02:45 Övrigt, Junsele
Under midsommarafton har polisen varit på plats i Junsele med anledning av ett midsommarfirande. Under kvällen har tre personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Polisen har tagit upp två anmälningar gällande ofredande och utfärdat nio ordningsbot.

00:38 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i trakterna av Gullvik, Örnsköldsvik. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet. Anmälan om rattfylleri upprättas. 

02:22 Trafikkontroll, Örnsköldsvik
Polisen har haft en nykterhetskontroll på Björnavägen, Gullänget. Samtliga trafikanter som kontrollerades var nyktra.

02:51 Olovlig körning, Sollefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor i Sollefteå kommun då fordonet misstänks gå för fort. A-traktorn tas i beslag för teknisk undersökning och bärgas från platsen. Anmälan gällande olovlig körning upprättas. Vårdnadshavare kontaktas.

04:06 Trafikolycka, Härnösand
Polisen larmas om en singelolycka med personbil på E4 Härnösand. En man har avlidit i samband med olyckan. Anhöriga är underrättade.
Polisen har varit på plats. Bilen har tagits i beslag för teknisk undersökning, olycksorsaken ska utredas. 

05:55 Trafikolycka, Sundsvall
Polisen larmas om en trafikolycka på Norra vägen i Finsta. Enligt initiala uppgifter ska en moped ha kört av vägen. Föraren förs till sjukvård, skadeläget är oklart. Olycksorsaken ska utredas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra