Karta som med röd fyrkant ramar in Sidensjö, Örnsköldsvik, Inre Hamnen, Sundsvall, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sidensjö, Örnsköldsvik, Inre Hamnen, Sundsvall, Västernorrlands län

Sedan midnatt har har åtta personer i länet omhändertagits för fylleri, en av dem överlämnades till vårdnadshavare. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav. 

00:02 Viltolycka, Örnsköldsvik
Polisen larmas om en trafikolycka på länsväg 335 Sidensjö, Örnsköldsvik. En personbil har kolliderat med en älg. Polisen har varit på platsen. Älgen är skadad och avlivas. Föraren drabbas av sårskador men det är okänt om hon uppsöker sjukvård. Anmälan upprättas gällande viltolyckan.

02:27 Förargelseväckande beteende, Sundsvall
Polisen kontrollerar en man i Inre hamnen. Mannen misstänks ha urinerat offentligt men godtar inte ordningsbot varför en anmälan upprättas gällande förargelseväckande beteende genom offentlig urinering.

02:47 Trafikolycka, Örnsköldsvik
Polisen larmas om en singelolycka där en personbil har kört av vägen och voltat på E4 Finnborg. Två personer ska ha varit inblandad i olyckan, minst en person förs till sjukvård. Föraren uppger att han somnat bakom ratten. En anmälan gällande vårdslöshet i trafik upprättas. 

02:57 Trafikbrott, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande en A-traktor som misstänks gå fortare än tillåtet utanför Sundsvall. Polis beordras ut och påträffar aktuellt fordon. Fordonet tas i beslag för teknisk undersökning. Anmälan gällande olovlig körning upprättas. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra