Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Kramfors, Stenstan, Bodum, Husum, Örnsköldsvik, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00

Sundsvall, Kramfors, Stenstan, Bodum, Husum, Örnsköldsvik, Västernorrlands län

Under natten har 6 personer i länet omhändertagits för fylleri, varav en även misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk

01:30, Sundsvall. En man uppger att han har blivit slagen av en annan person inne på en restaurang. Polisen åker till platsen och upprättar en anmälan gällande misshandel.

02:09, centrum, Kramfors. Polis och räddningstjänst larmas om att en man ska ha blivit misshandlad. Man åker till platsen och påträffar mannen. Polisen upprättar en anmälan gällande misshandel, det finns ingen misstänkt i nuläget.

02:18, Stenstan, Sundsvall. Polisen kallas till en adress med anledning av ett bråk. Man påträffar en man som uppger att han har blivit misshandlad. Anmälan gällande misshandel, alternativt ringa misshandel, upprättas.

03:09, Bodum, Husum, Örnsköldsvik. En personbil har kolliderat med ett rådjur.  Inga personskador finns rapporterade. Eftersöksjägare kallas till platsen för att lokalisera djuret.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra