Karta som med röd fyrkant ramar in Järvsta, Lungvik, Haspelgatan, Örnsköldsvik, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Järvsta-Lungvik, inbrott i villa

Järvsta, Lungvik, Haspelgatan, Örnsköldsvik, Västernorrlands län

Samtal om inbrott på Haspelgatan inkom till polisen strax efter kl 18.

Polisen grep en kort stund senare två män, misstänkta för grov stöld. Förhör ska hållas och därefter kommer åklagare att fatta beslut ifall männen ska anhållas eller släppas på fri fot.

Tekniker ska under kvällen genomföra en brottsplatsundersökning.

Polisen jobbar även med att knacka dörr i området, fysiskt på plats i området och via telefon. Detta för att kontrollera ifall några iakttagelser gjorts innan, efter eller i samband med inbrottet.

Om man gjort några iakttagelser som kan sättas i samband med händelsen, ring polisen på telefonnummer 11414.

Uppdatering 00:25

En tredje gärningsman har gripits i Domsjöområdet och alla tre har anhållits, stöldgods har anträffats i samband med gripanderna. Ärendet är i en intensiv utredningsfas, och för ytterligare information hänvisas till jourhanvande förundersökningsledare efter kl 08:00 under tisdagen. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra