Karta som med röd fyrkant ramar in Härnösand, Nybrogatan, Örnsköldsvik, Domsjö, Sundsvall, Gränsgatan, Södermalm, Kovland, Kramfors, Arnäsvall, Arnäsvägen, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll Ett urval av polisens arbete i trafiken i länet under förmiddagen.

Härnösand, Nybrogatan, Örnsköldsvik, Domsjö, Sundsvall, Gränsgatan, Södermalm, Kovland, Kramfors, Arnäsvall, Arnäsvägen, Västernorrland län, Västernorrlands län

07:33 Härnösand: Trafikkontroll på Nybrogatan i centrum. Samtliga förare och fordon som kontrolleras är utan anmärkning.

08:09 Örnsköldsvik: Trafikkontroll på Brogatan, Domsjö. Fem förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse.

08:10 Sundsvall: Lastbilsförare på Gränsgatan, Södermalm, får en ordningsbot för att inte ha iakttagit stopplikt.

09:15 Sundsvall: Trafikkontroll i Kovland. Samtliga förare och fordon som kontrolleras är utan anmärkning. Trafikkontrollen är en del av polisens medborgarlöfte i kommunen.

10:07 Kramfors: Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Väja. Föraren saknar behörighet att köra bil och en anmälan gällande olovlig körning upprättas.

10:23 Örnsköldsvik: Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Arnäsvall. Bilen har körförbud och föraren får en ordningsbot.

10:42 Örnsköldsvik: Trafikkontroll på Arnäsvägen, Arnäsvall. En förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse.

Mest läst av andra