Karta som med röd fyrkant ramar in Härnösand, Sehlstedtsvägen, Bondsjöstaden, Örnsköldsvik, Hörnäsvägen, Själevad, Sundsvall, Högsta, Sunne, Svartviksvägen, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll Urval av polisens arbete i trafiken under förmiddagen – en del av den nationella trafikveckan med fokus på hastighet.

Härnösand, Sehlstedtsvägen, Bondsjöstaden, Örnsköldsvik, Hörnäsvägen, Själevad, Sundsvall, Högsta, Sunne, Svartviksvägen, Västernorrland län, Västernorrlands län

07:26 Härnösand: En förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse vid en trafikkontroll på Sehlstedtsvägen, Bondsjöstaden.

07:31 Örnsköldsvik: Fem förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse vid en trafikkontroll på Hörnäsvägen, Själevad. En mopedist misstänks för olovlig körning och en anmälan upprättas.

07:33 Sundsvall: Trettio förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse på en trafikkontroll på E4, Maj. Två av dessa får sitt körkort omhändertaget. Den högsta uppmätta hastigheten på 100-sträckan är 142 km/h.

08:24 Härnösand: Fyra förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse vid en trafikkontroll på länsväg 718, Sunne.

09:12 Sundsvall: Samtliga som kontrolleras på Svartviksvägen, Svartvik, är utan anmärkning.

10:08 Sundsvall: En förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse på E4, Maj.

Mest läst av andra