Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland, Kramfors, Hammar, Sillre, Högsta, Stenstan, Sundsvallsbron, Hagavägen, Timrå, Laggarberg, Örnsköldsvik, Arnäsvall, Bredbyn, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll Västernorrland, ett urval av polisens arbete i trafiken under dagen

Västernorrland, Kramfors, Hammar, Sillre, Högsta, Stenstan, Sundsvallsbron, Hagavägen, Timrå, Laggarberg, Örnsköldsvik, Arnäsvall, Bredbyn, Västernorrlands län

KRAMFORS

Under tidig eftermiddag hölls en trafikkontroll på länsväg 333 i Hammar.

SUNDSVALL

Under förmiddagen kontrollerades trafiken på riksväg 86 vid Sillre. Sju förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Högsta uppmätta hastighet var 71 km/timmen på en 50-sträcka.

Under förmiddagen hölls också en trafikkontroll i Stenstan.

Strax efter kl 15 stoppades en bilist efter hastighetsöverträdelse på E4 vid Sundsvallsbron. Böter utfärdades.

Under eftermiddagen hölls också en trafikkontroll vid Hagavägen, Haga. Två förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Två flygande inspektioner av fordon genomfördes också.

TIMRÅ

Under dagen hölls en trafikkontroll på E4 vid Bölesjön. En utländsk yrkeschaufför/transportföretag visade sig ha överträtt cabotagereglerna. En sanktionsavgift på 60000 kronor utfärdades till företaget, som betalades innan dragbilen fick köra vidare. I samband med trafikkontrollen genomfördes också kör- och vilotidskontroller samt flygande besiktningar. En förare fick böter på grund av att tidsboken inte var ifylld.

Vid 14-tiden avslutades en trafikkontroll vid länsväg 631 i Laggarberg. Alla trafikanter hade passerat utan några anmärkningar.

ÖRNSKÖLDSVIK

Under tidig förmiddag kontrollerades trafiken vid Arnäsvall. Två förare fick böter på grund av last som ej var förankrad. Senare hölls en trafikkontroll på länsväg 348 i Bredbyn. Trafikkontrollen var ett Medborgarlöfte. (Medborgarlöften handlar om att polisen lyssnar på vad de som bor och verkar i ett område upplever som viktigt för att de ska känna sig trygga och säkra).

Mest läst av andra