Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland, Trehörningsjö, Örnsköldsvik, Indal, Sundsvall, Centrumvägen, Söråkersgatan, Timrå, Tallmovägen, Domsjö, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, vilt Västernorrland, fyra trafikolyckor har anmälts under tidig morgon

Västernorrland, Trehörningsjö, Örnsköldsvik, Indal, Sundsvall, Centrumvägen, Söråkersgatan, Timrå, Tallmovägen, Domsjö, Västernorrland län, Västernorrlands län

I Trehörningsjö, Örnsköldsvik, har ett tåg kolliderat med en älg. Älgen är död.

På Riksväg 86 i Indal, Sundsvall, har en bilist kolliderat med ett rådjur. Oklart hur det gått för djuret. En eftersöksjägare kallas ut för att spåra och kontrollera djuret.

Vid Centrumvägen/Söråkersgatan i Söråker, Timrå, har ytterligare en bilist kolliderat med ett rådjur. Oklart hur det gått för rådjuret som lämnat platsen. En eftersöksjägare kallas ut.

På Tallmovägen i Domsjö, Örnsköldsvik, har en bilist kolliderat med ett rådjur. Oklart hur det gått för rådjuret. Även där skickas en eftersöksjägare ut för att spåra och kontrollera hur det gått för djuret.

Inga personskador har rapporterats i samband med olyckorna.

Mest läst av andra