Karta som med röd fyrkant ramar in Västerås, Västmanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk En omhändertagen efter bråk vid Centralstationen

Västerås, Västmanlands län

Flera polispatruller kallades till Centralstationen i Västerås efter larm om ett pågående bråk. På platsen visade det sig att en 22-årig man slagit en 23-årig man i ansiktet, så att blodvite uppstått. 22-åringen omhändertogs med stöd av polislagens 13:e paragraf, och fördes till polisstationen i Västerås för förhör.

Det framkom efter förhör med målsägaren att 22-åringen stulit dennes telefon vid ett tidigare tillfälle, och för att målsäganden skulle få tillbaka den ville 22-åringen ha pengar. När 22-åringen förvägrades pengar av målsägaren svarade han med ett knytnävsslag i ansiktet.

En anmälan gällande misshandel samt stöld alt. häleri har upprättats och 22-åringen kommer förhöras under kvällen. Målsäganden behövde ej uppsöka sjukvård akut.

 

 

Polisen Västmanland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra