Karta som med röd fyrkant ramar in Avesta, Vittinge, Norberg, Västmanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Motorfordon, stöld Förföljande av stulen bil.

Avesta, Vittinge, Norberg, Västmanlands län

En anmälare larmar eftersom hon sett när hennes bil blir stulen från hemmet. Bilen försvinner mot Avesta och larmas ut. En polispatrull i Avesta får syn på bilen och försöker få föraren att stanna. Föraren stannar inte och ett förföljande påbörjas. Ett flertal patruller ansluter till förföljandet som slutar utanför Vittinge efter att bilen kört över en spikmatta. Ingen skadades i samband med detta. I bilen fanns två ynglingar som rymt från ett HVB-hem. De är nu misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Föraren är även misstänkt för grov olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Ynglingarna blev körda till sina HVB-hem av polis. Bilen fick punktering och bärgades hem till ägaren.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra