Karta som med röd fyrkant ramar in Oxbacken, Västermalmsgatan, Stora Gatan, Kolbäck, Västerås, Västmanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Ofredande/förargelse Fler fall av sexuellt ofredande i Västerås har anmälts.

Oxbacken, Västermalmsgatan, Stora Gatan, Kolbäck, Västerås, Västmanlands län

Förutom de händelser på Oxbacken och Västermalmsgatan som redan har berättats om har ytterligare anmälningar om sexuellt ofredande i Västerås den 15/5 inkommit till polisen.

Någon gång före kl 16:20 har en kille i 15-årsåldern utsatts för ett sexuellt ofredande av en man på stationen i Västerås. Anmälan görs av en anhörig till killen.

På kvällen anmäler en anhörig till en tjej i 15-årsåldern att hon utsattes för ett sexuellt ofredande av en man på Stora Gatan i närheten av en busshållplats vid 14-tiden.

En anhörig till en tjej i 15-årsåldern anmäler på kvällen att tjejen utsattes för ett sexuellt ofredande vid 18-tiden av en man på en buss mellan Västerås och Kolbäck. Hon ringde sin pappa som kunde stiga ombord på bussen och konfrontera mannen.

Alla ofredanden har inneburit något slags fysisk beröring. Polisen kommer inte lämna ut några andra detaljer kring hur de ska ha gått till, bland annat med hänsyn till målsägandenas låga ålder.

Mest läst av andra