Karta som med röd fyrkant ramar in Skallberget, Västerås, Västmanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Olaga frihetsberövande/människorov Polisen fick in samtal om att två kvinnor och en man bråkade i ett bostadsområdet på Norra Skallberget.

Skallberget, Västerås, Västmanlands län

Vid bråket mellan mannen och kvinnorna drog mannen in en kvinna i bilen och försvann från adressen. Den andra kvinnan lämnades kvar på plats

Polisen har patruller ute för att söka mannen och kvinnan som är namngivna. Man söker av flera adresser för det är okänt vart mannen och kvinnan kan ha åkt. 

Har man gjort iakttagelser i samband med bråket på Norra Skallberget kan man ringa polisen på 114 14 eller maila till polisen.

Komplettering klockan 13:40

Personer som har varit inblandade i ärendet gällande människorov är anträffade klockan 12:17.
Den misstänkte är gripen och förhör ska ske så snart de kan med alla inblandade i ärendet.

I ärendet finns två målsägare och en  misstänkt för brott. Så snart förhören är genomförda kommer åklagare vid Åklagarkammaren att få fatta beslut i ärendet.

Uppdatering kl 18:46

Ärendet rubriceras nu som två fall av olaga frihetsberövande och två fall av misshandel. Detta gör att ärendet nu leds av en åklagare vid åklagarkammaren i Västerås.
Den misstänkte gärningsmannen har anhållits, men har ej gått att höra pga att han är påverkad.
Ingen av de båda målsägandena har behövt vård för sina skador.

Mest läst av andra