Karta som med röd fyrkant ramar in Nibblegatan, Hallstahammar, Västerås, Västmanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån väpnat Butik utsatt för rån.

Nibblegatan, Hallstahammar, Västerås, Västmanlands län

En man kommer in i en butik på Nibblegatan i Hallstahammar beväpnad med en kniv och hotar personalen som tvingas lämna ifrån sig bland annat kassan. Efter rånet har mannen sprungit från platsen. Ingen i personalen har kommit till skada i samband med rånet.

Flera polispatruller beordras till platsen och butiken har spärrats av i väntan på tekniker. Polisen rubricerar händelsen som rån och en sökinsats påbörjades efter den misstänkta gärningspersonen.

I nuläget har ingen frihetsberövats och polisen är angelägen om tips från allmänheten. Kontakta polisen på 114 14 om du har du gjort iakttagelser som du tror kan kopplas till rånet. Polisen är intresserad av iakttagelser både före, under och efter själva händelsen. Mannen ska vara cirka 170 centimeter lång, ha en smal kroppsbyggnad och varit klädd i svart jacka och gråa byxor.

Mest läst av andra