Karta som med röd fyrkant ramar in Glasvingegatan, Västerås, Västmanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld Två män grips för stöld efter stor sökinsats.

Glasvingegatan, Västerås, Västmanlands län

Personal från en elektronikbutik på Glasvingegatan i Västerås larmar polisen efter att två män kommit in i butiken och stulit en kaffemaskin värd närmare 10 000 kronor.

Efter att de båda gärningsmännen sprungit från platsen har anmälaren följt efter i bil. Men förföljandet efter männen får ett abrupt slut då en av dem hugger en kniv i däcket på anmälarens bil.

Flera patruller beordras till platsen för att höra personalen och en stor sökinsats i området påbörjas. En stund senare kan båda gripas. Även kaffemaskinen hittas och tas i beslag.

Båda männen, som är i 25-respektive 30-årsåldern, blir misstänkta för stöld. Mannen i 30-årsåldern blir också misstänkt för skadegörelse och grovt brott mot knivlagen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra