Karta som med röd fyrkant ramar in Västerås, Västmanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld Flera bilar i Västerås har utsatts för inbrott under natten.

Västerås, Västmanlands län

Flera bilar på flera olika platser i Västerås har utsatts för inbrott under natten och tankkort uppges ha stulits. Polisen lämnar fler uppgifter om händelserna senare.

Bilinbrott nr 1 och 2 kl 06:52
Rör en företagsbil på Jaktgatan som fått en framruta krossad. Inget verkar vara stulet och tankkortet förvarades på annan plats.
På platsen finns ytterligare en företagsbil som haft inbrott. Det är oklart om något stulits från denna. 

Bilinbrott nr 3 kl 07:08
Tankkort har stulits från en företagsbil på Vildrosgatan. Bilen har fått en ruta krossad.

Bilinbrott nr 4, 5 och 6 kl 07:13
Tre företagsbilar parkerade på Slånbärsgatan har haft inbrott. Bilarna tillhör tre olika företag och i två av fallen har tankkort stulits. Den tredje bilens tankkort förvarades ej i bilen.
Polisens tekniker har säkrat spår på platsen.

Bilinbrott nr 7, 8, 9, 10 och 11 kl 07:20
Fem företagsägda bilar på en staketomgärdad gård på Betonggatan har fått rutorna krossade. Företaget har som rutin att inte förvara tankkort i bilarna. Polisen genomför spårsäkring på platsen.
Det tillkommer även en anmälan om skadegörelse på en truck som slagits sönder.

Bilinbrott nr 12 kl 08:12
Sönderslagen ruta på en skåpbil på Stenbygatan. Tankkort förvarades i bilen, men visade sig finnas kvar. Det är oklart om något stulits.

Bilinbrott nr 13, 14 och 15 kl 08:31
Tankkort och verktyg har stulits från tre företagsbilar i Tillberga.
Gärningmännen har klippt upp ett staket för att komma åt bilarna inne på ett inhägnat område. Polisen tar upp anmälan och genomför spårsäkring.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra