Karta som med röd fyrkant ramar in Hallsta Gårdsgata, Västerås, Ringvägen, Köping, Vallby, Västmanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld Några butiksstölder som rapporterats under dagen.

Hallsta Gårdsgata, Västerås, Ringvägen, Köping, Vallby, Västmanlands län

Kl 12:45 Civilklädd butikskontrollant i en bildelsbutik på Hallsta Gårdsgata i Västerås ser hur en man född -69 gömmer en mobiltelefonhållare i kläderna och passerar kassalinjen utan att betala. Butikskontrollant tar fast mannen som hörs och blir slutdelgiven av polis. Mobilhållaren har lämnats tillbaka till butiken.

Kl 16:03 En man född -93 plockar på sig diverse varor i en livsmedelsbutik på Ringvägen i Köping och blir stoppad av butikskontrollanter strax utanför kassorna. Mannen misstänks för stöld och när han kontrolleras av polis tillkommer misstankar om narkotikabrott.

Kl 16:10 Två ur butikspersonalen i en livsmedelsbutik i Vallby måste hålla fast en man född -94 som de misstänker har stulit. Mannen gör så mycket motstånd av händelsen rubriceras som rån i motvärnsfallet. Butiken vill också har ersättning (ca 200 kr) för de varor som förstördes i samband med att personalen grep mannen.

Mest läst av andra