Karta som med röd fyrkant ramar in Ödsmål, Mjösundsvägen, Stenungsund, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Arbetsplatsolycka Arbetsplatsolycka vid Ödsmål.

Ödsmål, Mjösundsvägen, Stenungsund, Västra Götalands län

En förare av en sopbil uppges ha blivit klämd mellan bilen och en container vid en byggarbetsplats på Mjösundsvägen. Räddningstjänst och ambulans samt polis larmas till platsen. Även ambulanshelikopter larmas till platsen. Föraren avförd till sjukhus, oklart skadeläge. 

Polisen finns kvar på platsen för att dokumentera händelsen, höra vittnen. Trolig anmälan arbetsplatsolycka. Platsen spärras av för teknisk undersökning.

Kl 09.00/Uppdatering:
Enligt personal från Sahlgrenska så befinner sig föraren under vård och läget betecknas som stabilt.

Kl 10.07: Polisen klara på plats. Anmälan arbetsplatsolycka upprättas. Den skadade/föraren är en kvinna ca 45 år. Anhöriga har underrättats om olyckan. Tekniker har varit på plats och genomfört sin undersökning. Något förhör med den skadade föraren har inte kunnat genomföras ännu.     

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra