Karta som visar ungefär var händelsen Bråk: Vi får in ett larm om att ett flertal ungdomar bråkar vid Brahegatan i Gamlestaden. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk Vi får in ett larm om att ett flertal ungdomar bråkar vid Brahegatan i Gamlestaden.

Brahegatan, Gamlestaden, Göteborg, Västra Götalands län

Polis är på plats med anledning av ett larm om att ett flertal ungdomar har bråkat. Inga uppgifter om skador eller ambulansbehov. 

Uppdatering kl.21:25 Polis på plats har kunnat konstatera att det handlar om fem ungdomar som jagat tre andra. I samband med händelsen har en av ungdomarna avlossat en kolsyrepistol mot de tre andra ungdomarna. Fortsatt inga uppgifter om att någon har kommit till skada. Polisen har genomfört en del utredningstekniska åtgärder på plats, som förhör och har även anträffat kolsyrepistolen, som är tagen i beslag. Polisen har gripit fyra personer misstänkta för olaga hot samt framkallande av fara för annan. I nuläget är ingen målsägande anträffad.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra