Karta som med röd fyrkant ramar in Hjortmossen, Trollhättan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk Larm via SOS om ett bråk i lägenhet. Möjligen är en person skadad, allt enligt SOS.

Hjortmossen, Trollhättan, Västra Götalands län

Polis, ambulans larmas till en lägenhet vid området Hjortmossen. Enligt ett telefonsamtal från SOS så har det varit någon typ av bråk i lägenheten, en person uppges även vara skadad, oklart skadeläge. Tre personer ska enligt SOS ha befunnit sig i lägenheten/bostaden när det hela inträffat.  

Kl 17.46: Polis på plats.

Patrullen uppger att man tillsammans med ambulanspersonal hittat en man med skador, möjligen knivskador. Mannen kan enligt ambulanspersonalen vara allvarligt skadad. Ambulanspersonalen arbetar med den skadade på plats. Inga ytterligare personer anträffas i lägenheten när polis anländer.

Polis spärrar av bostaden och genomför utredningsåtgärder. Polisen kan för närvarande inte avgöra om bostaden är brottsplatsen. Tekniker har tillkallats för att genomföra en teknisk undersökning av lägenheten med omgivning.

För närvarande kan ingen ytterligare information lämnas ut kring händelserna på plats. Förundersökning är inledd i samband med att lägenheten spärras av. Rubriceringen är för närvarade inte känd.

Ingen gripen.

När och om det kan lämnas ut mer information i ärendet kommer det att första hand komma ut via denna händelsenotis.

Polisen önskar komma i kontakt med vittnen/personer som kan ha sett något på plats. Om du/ni sett något i området Hjortmossen vid kring den aktuella tidpunkten, ca kl 17.00-18.00. Ring polisen och lämna vittnesuppgifter på 114 14.  

Uppdatering kl 21.25:
Kontakt med förundersökningsledaren i Trollhättan. På grund av pågående förundersökning/sektress kan polisen inte lämna ut någon ytterligare information då det gäller ovan händelse. Polisen kommer inte kunna lämna ut någon ytterligare information under resterade del av natten.   

  

  

   

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra