Karta som med röd fyrkant ramar in Vårdcentralen, Ulricehamn, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk Bråk på Stenbockskolan.

Vårdcentralen, Ulricehamn, Västra Götalands län

Personal från skolan och uppger att det varit aktiviteter på skolan och att det på något sätt spårat ur. Det har bla kastats smällare av något slag och man vill ha polis till skolan. Delar av skolan hade vid det tillfället utrymts.

Polis anländer till platsen och man kontrollerar en grupp ungdomar. Två av dessa visar enligt polis på plats tydliga tecken på att var påverkade av narkotika. Dessa två ungdomar medtogs för provtagning. Det är två unga män ca 17-18 år, oklart om de är elver på skolan.

Med anledning av att ett flertal elever blivit utsatta för tidgare nämnda smällare så upprättats en anmälan om misshandel som rör hela gruppen. Flera av dessa elver uppsöker även vårdcentralen för kontroll av bla hörselskador.

Då det är fortsatt oroligt på skolan så stannar polisen kvar på skolan.

I samband med att polsien ska lämna platsen så uppstår ett bråk mellan några elever, polisen bevittnar händelsen och en person grips för misshandel vid detta tillfälle. Inga uppgifter om personskador.

Ingen polispersonal har skadats i samband med förmiddagens händelser. Inga allvarliga skador på elever är för närvarande kända för polisen.

 

 

 

 

Polisen Västra Götaland

Mest läst av andra