Karta som med röd fyrkant ramar in Töllsjö, Sahlgrenska Sjukhuset, Bollebygd, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Brand Det brinner i ett hus i Töllsjö.

Töllsjö, Sahlgrenska Sjukhuset, Bollebygd, Västra Götalands län

Inkommer larm om en brand i en villa varför räddningstjänst, ambulans samt polis larmas fram till platsen.

Inga uppgifter i nuläget om brandens omfattning men en person körs med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset med brännskador.

Huset kommer att spärras av för en teknisk undersökning så fort räddningstjänst är klara med sitt.

Uppdatering: När räddningstjänst söker igenom villan hittas ytterligare en skadad man. Mannen har brännskador och har även vad som kan vara stickskador. Mannen som ännu inte är identifierad körs med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, oklart skadeläge. En förundersökning inleds gällande mordbrand samt försök till mord. Utredningsarbetet pågår, tekniker är på väg.  

Den man som först anträffades och kördes till sjukhus med brännskador är misstänkt för försök till mord, mannen med stickskador är målsägare. Båda männen är nedsövda på sjukhus, målsägaren har enligt sjukvården livshotande skador. Åklagare är förundersökningsledare.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra