Karta som med röd fyrkant ramar in Bosgården, Mölndal, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Brand Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till en adress i Bosgården.

Bosgården, Mölndal, Västra Götalands län

En man uppträder agiterat i sin lägenhet och rök ses komma ut från bostadens fönster. Mannen öppnar inte dörren för polisen och fortsätter uppträda aggressivt. Polisen upprättar avspärrningar för att kunna hantera händelsen på ett säkert sätt. Strax före klockan 17:30 bryter sig insatsstyrkan in i bostaden och mannen säkras. Avspärrningarna upprätthålls tills vidare.

Uppdatering 18:07: Mannen har gripits, misstänkt för grov mordbrand. Polisen går nu igenom fastigheten för att säkerställa att det är riksfritt för de boende att återvända till sina lägenheter. 

Uppdatering 18:16: Fastigheten har sökts igenom och bedöms nu vara säker att vistas i, de evkauerade kan återvända till sina bostäder. Den gripne mannens lägenhet är fortsatt avspärrad, resterande avspärrningar hävs.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra