Karta som med röd fyrkant ramar in Olskroksmotet, Redbergsvägen, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Djur skadat/omhändertaget En häst har av okänd anledning kommit loss och tagit sig ur en hästtransport på E6 vid Olskroksmotet, södergående riktning..

Olskroksmotet, Redbergsvägen, Göteborg, Västra Götalands län

Enligt uppgifter från SOS så har en häst kommit loss ur en hästtransport och tagit sig ur transportkärran. Hästen ska nu befinna sig på motorvägen. Händelsen ska ha inträffat i höjd med Redbergsvägen. Hästen är stressad och har tydligen bl a sparkat sönder hästtransporten.

Polis har kallats till platsen.

Kl 10.45 Polis på plats tvingas stänga av trafiken i två körfält. Troligen kommer en sk djurambulans till platsen, det är inte känt om hästen är skadad.

Kl 11.02 Rapporteras att hästen är infångad, det innebär att händelsen inte längre kommer att påverka trafiken i samma utsträckning.

Hästen befinner sig på ett mindre grönområde vid Svingeln. Veterinär har tillkallats för att kontrollera så att hästen inte fått några fysiska skador. Händelsen avslutad.   

Mest läst av andra