Karta som med röd fyrkant ramar in Ekmansgatan, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Farligt föremål, misstänkt Larm om misstänkt farligt föremål, Ekmansgatan.

Ekmansgatan, Göteborg, Västra Götalands län

Polis skickas till Ekmansgatan, efter uppgifter via SOS om ett misstänkt farligt föremål. Räddningstjänst är på platsen har spärrat av närliggande området.

En bilägaren har larmat polisen om att ett föremål har monterats/sitter fast mot ett däck på hans bil. Bilägaren kan inte avgöra vilken typ av föremål det handlar om och begär att polisen gör en bedömning.

För närvarande finns ingen ytterligare information, arbete pågår på platsen. Händelsen uppdateras om/när ny information kan lämnas.

Kl 16.23: Bedömning av föremålet av räddningstjänst och polis är att det är ofarligt. Polisen kan i nuläget inte gå in på vad/hur föremålet ser ut eller innehåller. Det kommer troligen även att innebära att en förundersökning inleds, rubricering ännu inte fastställd. Insatsen kommer att avslutas och avspärrningar släpps.  

Polisens förundersökning rubriceras grovt olaga hot.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra