Karta som med röd fyrkant ramar in Nissan, Borås, Gislaved, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person DRUNKNING

Nissan, Borås, Gislaved, Västra Götalands län

Händelse Lördag

Lördagen den 4 augusti 2018 vid 23-tiden anmäls en person försvunnen.

Vid försvinnandet höll mannen på att fiska i ån Nissan centralt Gislaved. Anmälaren tillhändelsen skulle hämta honom på platsen för försvinnandet. Anmälaren hittar då mannens tillhörigheter såsom fiskeateralger m.m.

Polis och räddningstjänst kallas till platsen för att leta efter den försvunne. Hund patrullen anträffar ytterligare tillhörigheter från den försvunne mannen. Räddningstjänsten lägger i sin båt med ytbärgare i Nissan.

Vi befarar att mannen trillat i vattnet.

Polis och räddningdstjänsten håller på fram till klockan ca 02.00 att söka efter personen. Man avbryter sökandet pga av mörker för att återuppta detta under söndagen. Tiden bestäms till klockan 08.00. 

Händelse Söndagen

Polis och räddningstjänst sammanstrålar på morgon för att återuppta sökande. Från polisen sida har vi en hundförare och personal med drönare för att söka av området. Räddningstjänsten dykare från Borås är tillfrågade och kommer till platsen.

Området vi ska söka av är väldigt begränsat.

Våran hundförare hittar efter någon timmes letande ett fiskspö som ligger mitt ute i Nissan. Senare anländer dykarna och påbörjar sitt sök. De anträffar en kropp efter ca 30 minuter sökande. Det är i närheten av den plats som personens tillhörigheter anträffades under lördagen.

Det föreligger ingen misstanke om brott.

Om personen

Den saknade personen är anträffad.

Man född under 90-talet. Hemmarhörande i Gislaved.

Mest läst av andra