Karta som med röd fyrkant ramar in Tofta, Parkgatan, Parkvägen, Lidköping, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Ett barn är försvunnet från sin bostad i området Tofta. Polisen/anhöriga ber allmänheten om hjälp. Pojken är återfunnen oskadd.

Tofta, Parkgatan, Parkvägen, Lidköping, Västra Götalands län

Polis larmades kl 16.45 av anhöriga till det försvunna barnet. Den försvunne är en pojke på fem år. Han var senast synlig vid bostaden på Parkgatan.

Anhöriga, grannar mfl har sökt i närområdet men inte återfunnit pojken. När polisen sedan fått vetskap har man sökt med polispatruller, hundpatruller. Platser där pojken brukar vistas har genomsökts utan att pojken har återfunnits.

Sökområdet utökas och insatsens storlek ökar även i antal. Helikopter har kallats in, bör vara på plats inom ca 30 minuter.  

Polisen önskar få in vittnesuppgifter, iakttagelser av en ung pojke som kan ha varit synlig i området kring Parkvägen den senaste timman.

Pojken heter Erik och beskrivs som följer: ca 115 cm lång, väger 20 kg, ljust kort hår, blå ögon. Han var klädd i röda byxor, blå jacka och en mörk blå keps då han försvann.

Anhöriga har medgivit att ovanstående information lämnas ut.

Kl 17.38: Meddelas från sökinsatsen att pojken har hittats. Insatsen avbruten.

 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra