Karta som visar ungefär var händelsen Inbrott: Misstänkt inbrott i parkerade bilar vid Saltholmen. Misstänkt bil avvek från platsen. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Inbrott Misstänkt inbrott i parkerade bilar vid Saltholmen. Misstänkt bil avvek från platsen.

Saltholmen, Kärringberget, Särö, Göteborg, Västra Götalands län

Vittnen kontaktar polisen efter det att man sett en personbil som kört omkring bland parkerade bilar vid Saltholmen. Bilen verkar leta efter fordon som man kan göra inbrott i. Vittnen ser även hur två män lämnar den aktuella bilen och tar sig in i ett fordon. De börjar sedan bära över gods till den egna bilen. 

Flera polispatruller larmas till platsen samtidigt som den misstänkta bilen börja köra från platsen mot Kärringberget/ut mot leden mot Särö. 

En av de polispatruller som larmats ser den aktuella bilen som då väljer att försöka köra ifrån polisen. Bilen lyckas försvinna och larmas då ut som efterlyst. Helikopter har varit delaktig i sökandet.   

Polis åker till brottsplatsen för att ta uppgifter för anmälan. Vittnesuppgifterna talar om att man varit inne i minst två bilar, troligen firmabilar/hantverkare. Vad som kan ha tillgripits är oklart. Den misstänkta bilen är ännu inte återfunnen.  

Anmälan upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra