Karta som med röd fyrkant ramar in Karlstadsvägen, Torggatan, Åmål, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel En gripen efter misshandel mm i centrala Åmål.

Karlstadsvägen, Torggatan, Åmål, Västra Götalands län

Polisen får larm via SOS om en man som kört omkull på en moped alt. mc vid COOP, Karlstadsvägen. Föraren lämnar sitt fordon och går från platsen. Föraren som är en man uppträder som han var påverkad och vittnen till händelsen följer mannen. I samband med detta så uppstår någon typ av bråk där föraren utdelar slag mot en person.

Han uppges även ha sparkat mot bilar på platsen. Manne går vidare mot centrum och uppges försöka få med sig ett järnrör. Han kastar saker kring sig och är allmänt hotfull mot omgivningen. Vid Torggatan så konfronterar han ytterligare personer på platsen, skriker och gapar. Några personer ingriper och mannen hamnar på marken. 

Ambulans anländer till platsen.

Kl 16.17: Polis på plats och de kan ta över gripandet. Mannen som är berusad blir inledningsvis inlagd för tillnyktring. Han kommer därefter hörs som misstänkt för ett flertal brott, troligen rattfylleri, misshandel olaga hot mm.   

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra